Proteas Έπιπλο

proteas έπιπλο brand name logo

Proteas Έπιπλο

Η εταιρεία Proteas Έπιπλο  αποτελεί σήμερα μία από τις δυναμικότερες εταιρείες στο χώρο του επίπλου. Μέσα στα 60 χρόνια ζωής της, δημιούργησε νέες τάσεις και υπήρξε πρωτοπόρος στη δημιουργία επώνυμου επίπλου με χαρακτήρα και φιλοσοφία, δίνοντας μία διαφορετική πνοή στον τομέα αυτό στον Ελληνικό χώρο.

Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας, από τα πρώτα της ακόμη βήματα, υπήρξε η συνεχής αναζήτηση τρόπων να ικανοποιήσει απόλυτα τις επιθυμίες των ανθρώπων που θεωρούν το χώρο τους καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας από την έντονη και επίπονη καθημερινότητα.

Η ιστορία ξεκινά στο μακρινό 1956, την εποχή που στην Ελλάδα τα πάντα σε σχέση με το έπιπλο γίνονται στο χέρι, με ελάχιστα εργαλεία. Οι εξελίξεις στο χώρο αυτό υπήρξαν ραγδαίες, ακολουθώντας την ταχύτητα του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα. Ο Βασίλης Παπαϊωάννου, ιδρυτής της εταιρείας, πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτές, πέρασε από το χειροποίητο στο τυποποιημένο έπιπλο μέσα από μία συνεχή διαδικασία αναζήτησης και επενδύσεων. Το μικρό ξυλουγικό εργαστήρι εξελίχθηκε σε μία υπερσύγχρονη, ιδιόκτητη μονάδα 12.000 τ.μ σε μία έκταση 36.000τ.μ εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρεία σήμερα διοικείται από ανθρώπους με το ίδιο ανήσυχο πνεύμα και την ίδια διαρκή τάση αναζήτησης νέων ιδεών, δείχνοντας παράλληλα μεγάλη πίστη, φροντίδα και αφοσίωση στους συνεργάτες και το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα eX-epafis έχει απευθείας συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία Proteas και μπορούμε να σας προσφέρουμε την ποιότητα των επίπλων Proteas σε προσιτές τιμές.

Δείτε εδώ την συλλογή των επίπλων Proteas