Σχετικά με την επωνυμία Noctis

Noctis: 1990-2018

Η εταιρεία Noctis με πάνω από είκοσι χρόνια ιστορίας, με πάθος και περιέργεια, αναζητά την λειτουργικότητα και την ομορφιά. Ο κόσμος της Noctis γεννήθηκε στο τέλος μιας χιλιετίας και αυξάνεται στην αυγή μιας νέας εποχής, βάζοντας την ποιότητα στο κέντρο του κάθε έργου, με απόλυτο σεβασμό στους στιλιστικούς κανόνες σύνθεσης. Με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τους έμπειρους εργαζόμενους ολοκληρώνει την κάθε σύνθεση. Χάρη σε όλα αυτά, η Noctis έχει γίνει ένα σημείο αναφοράς σε μια όλο και πιο ώριμη, επιλεκτική και απαιτητική αγορά.

Κρεβάτια με τεχνολογία Folding Box

Κρεβάτια Project Noctis

Καναπέδες Σαλονιού Noctis

Αυτό είναι ένα κρεβάτι Noctis: αρχίζοντας από το σχεδιασμό μέχρι την τελευταία ματιά στο πακέτο που θα το φέρει στο σπίτι σας. Είμαστε τόσο περήφανοι που είμαστε στην καρδιά της Ιταλίας και στην καρδιά της περιοχής Marche, καθώς αυτός είναι ο τόπος όπου θα μπορούσαμε να μεγαλώσουμε αναπνέοντας την παράδοση των τεχνιτών: μια κληρονομιά που η Noctis εμπλουτίζει με τις κορυφαίες τεχνολογίες, επινοώντας νέα συστήματα παραγωγής και την κατοχύρωση των νέων δημιουργιών.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το σχεδιασμό ενός κρεβατιού ή μέρους του μηχανισμού του σημαίνει προστασία των επιλογών σας, ανταποκρινόμενοι σε μια συνολική υπηρεσία που ταιριάζει με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η φροντίδα και το πάθος μας για λεπτομέρειες και ποιότητα κάνουν τα προϊόντα μας ένα εξαιρετικό παράδειγμα της χειροποίητης παράδοσης των βιοτεχνών που εφαρμόζεται στο βιομηχανικό σχεδιασμό, την εναρμόνιση της τεχνολογίας, της αισθητικής και των συναισθημάτων. Είναι η έκφραση της κουλτούρας που βρίσκει την έμπνευση της στον κόσμο, στα χρώματα, τα σχήματα και την αρέσκεια της να τα συνδέει όλα σε όμορφα, άνετα και προσιτά αντικείμενα. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά πρέπει να είναι παρούσα στην καθημερινή ζωή … και σε κάθε νύχτα.

Είναι απλός μόνο ένα όνειρο; Μπορεί…
Για πραγματικούς ονειροπόλους!

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα Noctis

Visit the official site of Noctis

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ NOCTIS: